Ontdek de nieuwste e-learnings voor jouw professionele groei!

Geplaatst op

Bij Learncare Academy willen we onze cursisten de meest waardevolle en actuele kennis en vaardigheden aanbieden. Om jouw professionele groei te stimuleren, hebben we een aantal nieuwe e-learning-cursussen ontwikkeld. Of je nu op zoek bent naar verdieping in je vakgebied, jezelf wilt specialiseren in een specifieke discipline of je carrièrepad wilt verbreden, met onze nieuwe cursussen kun je je hart ophalen. In deze blog vertellen we je welke nieuwe kansen er voor jou liggen en hoe je van onze speciale zomerkorting kunt profiteren.

Ontdek onze nieuwste e-learning-cursussen

  1. De e-learningmodule Preventie en vroegsignalering leert je om met een kritische blik naar preventie- en vroegsignaleringsactiviteiten te kijken in jouw werk- of woonomgeving en geeft je een helder beeld van wat er nodig is om deze activiteiten succesvoller te maken.
  2. Na de opleiding Life-events – inkomen en pensioen heb je uitgebreide kennis van verschillende soorten inkomens, het Nederlandse pensioensysteem en sociale zekerheid, de fiscale behandeling van inkomen, de rol van inkomen binnen de financiële dienstverlening, en ben je in staat om deze kennis toe te passen in praktijksituaties.
  3. De opleiding Budget Life Planner is gericht op het effectief plannen en beheren van budgetten. Leer essentiële vaardigheden en strategieën om anderen te helpen aan een gezondere financiële toekomst met een gedegen financiële planning.

Alledrie deze cursussen leveren je twaalf PE-punten op voor de brancheorganisatie KIWA.

Startende professionals

Daarnaast bieden we een breed scala aan e-learning opleidingen om als professional te starten, zoals:

Word een expert

Wil je jezelf als expert verder ontwikkelen? Dan hebben we ook de volgende e-learning cursussen voor je:

Groeien in je vakgebied

Daarnaast bieden we ook PE-voordeel en een breed scala aan webinars en online examentrainingen om je kennis verder te verdiepen. Zo helpt Learncare Academy je te groeien in jouw vakgebied.

Zomerkorting tot tien procent

Met deze uitgebreide selectie van e-learning opleidingen en cursussen is er voor ieder wat wils. Bovendien kun je tijdens onze zomerkorting profiteren van kortingen tot wel tien procent op al onze e-learning-cursussen, webinars en online examentrainingen. Bezoek onze actiepagina om alle beschikbare cursussen te bekijken en je direct in te schrijven. De actie loopt tot en met 31 augustus 2023.

Meer weten?

Benieuwd naar onze andere praktijkgerichte opleidingen – online, klassikaal of virtueel – die van jou als sociaal financiële hulpverlener een echte expert maken? Check ons overzicht.

Wel geïnteresseerd, maar toch nog niet helemaal het juiste moment? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

16108