Ontwikkel jezelf deze zomer met zomerkorting tot wel 10%

Geplaatst op

Bij Learncare Academy begrijpen we het belang van blijven leren en groeien in je carrière. De zomer is daar natuurlijk de perfecte tijd voor. Daarom geven we deze zomer exclusieve korting op e-learning, tot wel 10%! Of je nu je PE-punten wilt behalen, jezelf wilt specialiseren in een bepaald vakgebied of gewoon je expertise wilt vergroten, onze e-learnings bieden de perfecte gelegenheid om dit te doen.

Voordelen van e-learning tijdens de zomer

Benut de zomer optimaal en investeer in jezelf met onze exclusieve e-learning zomerkorting tot wel 10%.

  • Tijdens de zomerperiode heb je de flexibiliteit om te studeren waar en wanneer je wilt. Of je nu in je eigen achtertuin zit, met je voetjes in de Middellandse Zee bungelt of in een fijne Airbnb in Rio de Janeiro verblijft, plan dagelijks een uurtje e-learning in en aan het eind van de zomer ben je helemaal bijgespijkerd.
  • Toch afgeleid door de mooie omgeving of het prachtige weer? Bij ons heb je altijd twaalf maanden toegang tot het lesmateriaal, waardoor je voldoende tijd hebt om je in te schrijven voor meerdere trainingen en te profiteren van de korting.

Combinatiemogelijkheden en nieuwe cursussen

Learncare biedt je een breed scala aan e-learning-cursussen die aansluiten bij jouw interessegebieden. Profiteer van de zomerkorting en stel zelf je ideale combinatie samen. Denk bijvoorbeeld aan de combinatie van e-learnings zoals budgetcoach en schuldhulpverlening, samen met online examentrainingen voor SHV 1, SHV 2 en SHV 3 of de gecombineerde online examentraining voor SHV 1, 2 én 3. Deze combinatie is niet alleen extra voordelig, maar zorgt er ook voor dat je jouw KIWA-certificering behaalt. Bovendien introduceren we enkele nieuwe e-learning cursussen, zoals Preventie en vroegsignalering, Life-events – inkomen en pensioen en Budget Life Planner. Deze cursussen leveren je twaalf PE-punten op voor de brancheorganisatie KIWA. 

Investeer in jezelf

Benut de zomer optimaal en investeer in jezelf met onze exclusieve e-learning zomerkorting. Tijdens de actieperiode ontvang je kortingen tot wel 10% op al onze e-learning-cursussen, webinars en online examentrainingen. Bezoek onze actiepagina om alle beschikbare cursussen te bekijken en je direct in te schrijven. De actie loopt tot en met 31 augustus 2023.

Meer weten?

Benieuwd naar onze andere praktijkgerichte opleidingen – online, klassikaal of virtueel – die van jou als sociaal financiële hulpverlener een echte expert maken? Check ons overzicht.

Wel geïnteresseerd, maar toch nog niet helemaal het juiste moment? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

16108