Proeflessen

Ontdek onze proeflessen en krijg een gratis voorproefje van de opleiding. Tijdens deze proeflessen bieden we je een duidelijke uitleg over de opleiding, behandelen we een stuk van de theorie en maak je alvast kennis met één van de docenten. Zo krijg je een goed beeld van wat de opleiding inhoudt. Maak gebruik van deze kans om te ontdekken welke opleiding het beste bij jou past.

Proefles

Opleiding Beschermingsbewind inclusief examen

Na het volgen van deze opleiding weet jij op welke manier jij je rol als Bewindvoerder uitvoert en hoe je de financiën van iemand overneemt, structureert en beheert.
Proefles

Opleiding budgetcoach

Gezien het feit dat een groeiend aantal mensen de grip op hun geld verliest vanwege verlies van inkomen, de coronacrisis of vele andere gebeurtenissen, zien wij een stijgende vraag naar budgetcoaches.
Proefles

Schuldhulpverlener

Deze praktische opleiding leidt je in 3 maanden op tot professioneel schuldhulpverlener. Na het volgen van deze opleiding heb je alle handvatten om gelijk aan de slag te gaan als schuldhulpverlener.
Proefles

E-learning preventie en vroegsignalering

Na deelname aan deze e-learning module ben je in staat om met een kritische blik naar preventie-en vroegsignalerings-activiteiten te kijken in jouw werk- of woonomgeving en heb je een helder beeld van wat er nodig is om deze activiteiten succesvoller te maken.
Proefles

E-learning Erven en Schenken

Voor een sociaal financieel hulpverlener is het belangrijk om te weten wat de gevolgen zijn voor vermogensoverdracht. Niet alleen voor een eventuele uitkering, maar ook voor de belastingen en toeslagen. Vermogensoverdracht kan op allerlei momenten in het leven plaatsvinden. In de proefles geven wij uitleg over de opleiding en behandelen wij een stuk van de theorie van de opleiding zodat je een goed beeld krijgt van de opleiding.