Bied jij jouw cliënten straks de sleutel naar een gezond financieel leven?

Geplaatst op

Bied jij jouw cliënten straks de sleutel naar een gezond financieel leven?

Na de zomer wordt er een golf van hulpvragen verwacht van mensen die door de coronacrisis in de financiële problemen zijn geraakt. Dit zegt de voorzitter van de NVVK, de vereniging van schuldhulpverleners, op 11 mei (bron: Binnenlands Bestuur). Het gaat vooral om een nieuwe groep mensen, die tot voor de coronacrisis nog een inkomen uit werk hadden en niet eerder met schulden te maken hebben gehad.

Onafhankelijke financiële experts zijn straks hard nodig!
Meer dan ooit hebben mensen behoefte aan een goed en begrijpelijk financieel plan. En meer dan ooit is er vraag naar onafhankelijke financiële planners, die mensen begeleiden in het doolhof van informatie, voorwaarden en wet- en regelgeving. Experts die hun cliënten helpen aan een gezondere financiële toekomst, zonder koppeling aan financiële producten, maar met een gedegen financiële planning.

Iets voor jou?
Wil jij als financieel expert graag volkomen onafhankelijk zijn? En haal jij er voldoening uit door mensen te helpen bij het opbouwen van een gezonde financiële toekomst? Dan is de opleiding Budget Life Planner misschien iets voor jou!

Is je interesse gewekt? In september starten we weer met de klassikale opleiding tot Budget life planner. Kijk hier voor meer informatie over de opleiding of schrijf je direct in!