De voordelen van e-learning én tijdelijk 10% korting: studeren in je eigen tijd mét trainingen op de praktijkdag

Geplaatst op

Wanneer de term e-learning valt, dan denken cursisten ten onrechte nog weleens dat zich dan álles online afspeelt. Dat misverstand helpen we graag uit de wereld, zeker omdat de maanden juni, juli en augustus, traditioneel de e-learning maanden zijn. En dat is niet zo gek, want hoe fijn is het om aan de rand van het zwembad of in je eigen achtertuin onder een zomers zonnetje je kennis bij te spijkeren? Dat voelt tóch anders dan op een winterse dag aan de keukentafel…

Direct naar de e-learnings toe…

Praktijkdag bij élke e-learning

Ook tijdens de e-learning ontmoet je andere cursisten. En wel tijdens de praktijkdag die bij elke e-learning aangeboden wordt. Dit soort dagen zijn bedoeld om gesprekken te oefenen en met je overige communicatieve vaardigheden aan de slag te gaan. Van onze cursisten horen we terug dat de interactie met anderen als heel waardevol wordt ervaren. Logisch ook, het uitwisselen van ervaringen en het bespreken van verschillende praktijkcasussen geeft diepgang aan de lesstof. Bovendien is het prettig om te bouwen aan je netwerk, zeker als je net begint in het mooie van vakgebied van sociaal financiële dienstverlening. 

Tijdelijk 10% korting op alle online trainingen

Wanneer je je nu opgeeft dan profiteer je tijdelijk van 10% korting op al onze online opleidingen. Dus voor zowel de e-learnings, webinars als online examentrainingen.

Een greep uit onze webinars
Deze zijn los te volgen óf in het PE-voordeel.

  • Webinar verdieping VTLB (recent geactualiseerd)
    Je gaat aan de hand van uitgebreide ondersteuning, nieuwe praktijkervaring opdoen met gecompliceerde berekeningen van het VTLB voor het jaar 2021. De berekenmethodiek is sinds de komst van het nieuwe VTLB in 2021 aangepast. In dit nieuwe webinar krijg je als sociaal-financieel adviseur alle kennis aangereikt om de nieuwste berekeningen te kunnen maken. Naar de complete informatie.
  • Webinar beslag- en executierecht
    Aan de hand van uitgebreide ondersteuning, op de hoogte zijn van alle zaken op het gebied van invordering, schulden en beslag – en executierecht. Welke rechten en plichten zijn er? Hoe werkt het in een rechtszaak? Welke vormen van beslag zijn er? In deze webinar komt alles aan bod en ben je weer helemaal op de hoogte. Naar de complete informatie.

Liever álle webinars ineen? Ook PE-voordeel heeft 10% korting! Krijg toegang tot al onze webinars met het hele jaar updates. Op die manier ben je altijd op de hoogte van de laatste actualiteiten. Schrijf je hier in.

Benieuwd naar onze andere webinars? Neem een kijkje

De verschillende e-learnings op een rijtje

Onderstaand zetten we graag de verschillende e-learnings, waarvan sommigen met PE-punten, voor je op een rijtje. Mocht je vragen hebben over een bepaalde e-learning, neem dan vooral contact met ons op. Ook als je twijfelt over welke e-learning het beste bij je past.

Bekijk ook ons virtuele aanbod voor deze maand en profiteer van een prijsvoordeel ten opzichte van klassikaal studeren:

  • Voordelig en actueel studeren
  • Ontmoet vakgenoten
  • Behaal voor de zomervakantie je PE-punten

PS Inschrijven voor de masterclass communicatiestijlen kan nog nét, deze start op 21 juni aanstaande.