Enorme drukte bij budgetcoaches en schuldhulpverleners, kansen voor jou?!

Geplaatst op

Twijfel je of een carrière als budgetcoach of schuldhulpverlener iets is voor jou? Vacatures zat, kijk maar eens rond op LinkedIn of bij je gemeente. Ook veel werkgevers zetten budgetcoaches in voor hun medewerkers, dat merken we bij onze zusterorganisatie budgetcoach.nl. De investering in een opleiding is een investering in jezelf als professional en dat is heel wat waard. Na een kleine pauze in de regeling, kan je op 28 februari opnieuw STAP-budget aanvragen, ook voor de opleidingen van Learncare Academy.

Pak je kans!

Maar met het STAP-budget, een initiatief van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, kun je per persoon maar liefst duizend euro subsidie krijgen op een opleiding. Dat is natuurlijk mooi meegenomen. Voor 2023 is er 200 miljoen euro STAP-budget beschikbaar. Dat bedrag zou verdeeld worden over zes rondes, maar doordat er misbruik werd gemaakt van de regeling, is de aanvraagronde van 2 januari vervallen. Dit heeft geleid tot veel teleurstellingen en de kans is groot dat de regels nog strenger gaan worden. Als je al een zetje in de rug nodig had, dan is dit ‘m wel. Op dinsdag 28 februari 2023 vanaf 10.00 uur kun je weer STAP-budget aanvragen bij UWV.

Opleidingen van Learncare Academy in STAP-scholingsregister

Ook de opleidingen van Learncare Academy zijn opgenomen in STAP-scholingsregister. Weet je al welke Learncare-opleiding je wilt volgen? Schrijf je dan nu vast in en geef bij het afrekenen aan dat je (deels) wil betalen met het STAP-budget. Wij sturen je dan binnen twee werkdagen het aanmeldbewijs toe. Met dit aanmeldbewijs kun je op 28 februari bij het UWV het STAP-budget aanvragen.

E-learnings kun je op elk gewenst moment starten.

De startdata van de klassikale opleidingen

Meer weten?

We volgen de ontwikkelingen in de praktijk altijd op de voet! Zo houden we ons lesmateriaal voortdurend up-to-date. Of het nu gaat om de opleiding tot budgetcoach, schuldhulpverlener, beschermingsbewind of een andere opleiding, de inhoud is altijd actueel en praktijkgericht.

16108