Fris vandaag nog (gratis) even snel je kennis op

Geplaatst op

Fris vandaag nog (gratis) even snel je kennis op

Met alle berichten over corona, de aangescherpte maatregelen en de nieuwe wetswijzigingen op het gebied van beslagvrije voet, beslag- en executierecht zou je bijna vergeten dat het onlangs Prinsjesdag is geweest. Ook dat was een dag waarin behoorlijk wat nieuwe regels, veranderde kaders en aanpassingen in het algemeen werden aangekondigd.

Wijzigingen gepresenteerd tijdens Prinsjesdag
In een eerder blog benoemden we al welke wijzigingen er in hoofdlijnen werden aangekondigd. Dat ging van geplande verlagingen van belastingtarieven en de heffingsdruk tot aandacht voor hen die een lager inkomen hebben en tegelijkertijd een woning huren tot een renteplafond van 10% op achteraf-betaal-constructies van verzendhuizen en betaalpauzes voor mensen met een hypotheek. Het is bijna niet te doen om alles tot in detail continu paraat te hebben. Gelukkig hoeft dat ook niet.

Ontmoet Bart: onze ervaren docent
In een gratis webinar dat Bart Seegers direct na Prinsjesdag voor ons heeft verzorgd, bespreekt hij alle relevante wijzigingen die op Prinsjesdag voorbij gekomen zijn. We stellen dit webinar graag aan je beschikbaar, zodat je het kunt bekijken op een regenachtige zondagmiddag of tijdens enkele vrije uren gedurende je werkweek. Je kunt het ook als praktisch naslagwerk inzetten wanneer je bepaalde casus aan de hand hebt. 

Hoe dan ook, via deze link vind je alle informatie die te maken heeft met de wijzigingen die op Prinsjesdag gepresenteerd zijn. We wensen je er veel succes én hopelijk ook een klein beetje studieplezier mee.