Ga met een frisse start de lente in, ook nu…

Geplaatst op

Ga met een frisse start de lente in, ook nu…

De dagen worden weer langer, de nachten korter. Het kwik stijgt, de bloesem verschijnt aan de bomen. Kortom, de lente is in aantocht. Ook nu, in deze roerige tijden waarin er veel onrust is gaat de natuur nog altijd haar eigen gang. Voor de mens is het voorjaar de tijd bij uitstek voor het maken van een frisse start. Dat kan in de meest letterlijke zin van het woord, bijvoorbeeld met een grote voorjaarsschoonmaak. Maar ook in je werk is dit, ondanks alles, of misschien juist wel als gevolg van het anders werken nu, tijd om aan iets nieuws te beginnen. Zoals een opleiding, zodat je altijd en overal op de hoogte bent van de juiste, meest actuele vakkennis.

Hoe staat het met je kennis?

Als sociaal-financieel adviseur is je er alles aan gelegen om je cliënten zo goed mogelijk te begeleiden en te ondersteunen bij hun financiële situatie. Dat kan alleen als je continu op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied. Maar zeg nou eens eerlijk: hoe lang is het geleden dat je je kennis met een opleiding hebt bijgespijkerd? En hoe goed ben je op de hoogte van de meest actuele fiscale zaken en overige wet- en regelgeving? Wie deze vragen eerlijk durft te beantwoorden, zal tot de conclusie komen dat zijn of haar vakkennis voor verbetering vatbaar is. Dat is ook absoluut geen schande, hoor. Maar om een frisse start in het voorjaar te kunnen maken en je cliënten nog beter te kunnen bedienen, is een relevante opleiding het beste cadeau dat je jezelf kunt geven.

Geef je kennis een opruimbeurt

De lente is de tijd bij uitstek om binnenshuis weer eens alles schoon en netjes te maken. Maar ook de tijd dat je oude vakkennis wellicht toe is aan een grondige opruimbeurt zodat deze weer up-to-date wordt. De snelste weg daartoe is door je nu in te schrijven voor een van onze opleidingen. Zodat je cliënten ook in de toekomst kunnen blijven profiteren van je verfrissende en deskundige kijk op hun financiële zaken. Want uiteindelijk staat of valt alles met de kwaliteit van je advies en begeleiding.

Virtuele lessen

Wil jij ook met een frisse start de lente in? Schrijf je dan nu in voor één van onze opleidingen en je kennis is weer zo up-to-date. Zo lang het nodig is gaan onze klassikale opleidingen gewoon door via virtuele lessen. Dat is wel zo gemakkelijk!

Liever een online zelfstudie volgen? Deze week nog met 10% korting

Schrijf je dan alleen deze week nog in met 10% korting geldig op al onze online opleidingen, zoals de opleiding budgetcoach, schuldhulpverlener, scheidingscoach of beschermingsbewind. Ook je PE punten heb jij zo bij elkaar met het handige PE voordeelpakket en ben je zo snel en gemakkelijk weer up-to-date!

Ruime keuze uit opleidingen, examens, trainingen, masterclasses en webinars.

Of gebruik het filter hieronder om te zoeken

Filter

Opleidingen
E-learning

E-learning budgetcoach

Startdatum Vandaag
Prijs € 749,00
Veel mensen krijgen niet de juiste balans tussen inkomsten en uitgaven. Brieven die ongeopend op de stapel belanden en betalingen die keer op keer worden uitgesteld. In de praktijk kampen zowel jongeren, volwassenen als ouderen met dit probleem.
KIWA 12 punten
Pe Punten sluiten
Opleidingen
Klassikaal

Opleiding budgetcoach

Eerste startdatum
Prijs vanaf€ 1.499,00
Deze praktische opleiding leidt je in 2 tot 3 maanden op tot budgetcoach. Na het volgen van deze opleiding heb je alle handvatten om gelijk aan de slag te gaan als budgetcoach.
KIWA 12 punten
Pe Punten sluiten
Opleidingen
E-learning

E-learning schuldhulpverlener

Startdatum Vandaag
Prijs € 949,00
De opleiding tot schuldhulpverlener is bestemd voor iedereen die mensen met ernstige financiële problemen wil helpen hun leven weer op de rit te krijgen.
KIWA 12 punten
Pe Punten sluiten
E-learning

Webinar lezen van loonstrookjes

Startdatum Vandaag
Prijs € 84,95
Na deze webinar kun je een loonstrookje lezen, en beoordelen welke bedragen relevant zijn voor het vaststellen van het bruto en netto inkomen van de cliënt. Het invullen van de VTLB-calculator wordt zo een stuk eenvoudiger. Daarnaast krijg je meer inzichten in de loonbelasting, zodat het duidelijker wordt hoe het netto inkomen kan worden gedestilleerd uit het bruto inkomen.
Horus 2 punten
KIWA 2 punten
NVVBS 2 punten
WSNP 2 punten
Pe Punten sluiten
E-learning

Webinar actualisatie schuldhulpverlening

Startdatum Vandaag
Prijs € 84,95
De schuldhulpverlening beleeft interessante tijden! Per 1 januari 2021 zijn er namelijk grote wijzigingen van kracht geworden. De Wet vereenvoudiging beslagvrije voet, de herziening van het beslag- en executierecht, de wijziging van de Wet gemeentelijke schuldhulpverlening, het Besluit gemeentelijke schuldhulpverlening: allemaal nieuw!
Horus 2 punten
KIWA 2 punten
NVVBS 2 punten
WSNP 2 punten
Pe Punten sluiten
E-learning

Webinar financiële gedragsverandering van cliënten

Startdatum Vandaag
Prijs € 84,95
Gedrag speelt niet alleen een belangrijke rol in het ontstaan van schulden, het bepaalt ook op welke wijze de cliënt omgaat met de schuldenproblematiek. Voor een succesvol en resultaatgericht traject is gedragsverandering van de cliënt cruciaal. Opgelegde verandering blijkt niet te werken, het zelf tot inzicht komen waarom verandering belangrijk is wel.
Horus 2 punten
KIWA 2 punten
NVVBS 2 punten
WSNP 2 punten
Pe Punten sluiten