Ga met een frisse start de lente in, ook nu…

Geplaatst op

Ga met een frisse start de lente in, ook nu…

De dagen worden weer langer, de nachten korter. Het kwik stijgt, de bloesem verschijnt aan de bomen. Kortom, de lente is in aantocht. Ook nu, in deze roerige tijden waarin er veel onrust is gaat de natuur nog altijd haar eigen gang. Voor de mens is het voorjaar de tijd bij uitstek voor het maken van een frisse start. Dat kan in de meest letterlijke zin van het woord, bijvoorbeeld met een grote voorjaarsschoonmaak. Maar ook in je werk is dit, ondanks alles, of misschien juist wel als gevolg van het anders werken nu, tijd om aan iets nieuws te beginnen. Zoals een opleiding, zodat je altijd en overal op de hoogte bent van de juiste, meest actuele vakkennis.

Hoe staat het met je kennis?

Als sociaal-financieel adviseur is je er alles aan gelegen om je cliënten zo goed mogelijk te begeleiden en te ondersteunen bij hun financiële situatie. Dat kan alleen als je continu op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied. Maar zeg nou eens eerlijk: hoe lang is het geleden dat je je kennis met een opleiding hebt bijgespijkerd? En hoe goed ben je op de hoogte van de meest actuele fiscale zaken en overige wet- en regelgeving? Wie deze vragen eerlijk durft te beantwoorden, zal tot de conclusie komen dat zijn of haar vakkennis voor verbetering vatbaar is. Dat is ook absoluut geen schande, hoor. Maar om een frisse start in het voorjaar te kunnen maken en je cliënten nog beter te kunnen bedienen, is een relevante opleiding het beste cadeau dat je jezelf kunt geven.

Geef je kennis een opruimbeurt

De lente is de tijd bij uitstek om binnenshuis weer eens alles schoon en netjes te maken. Maar ook de tijd dat je oude vakkennis wellicht toe is aan een grondige opruimbeurt zodat deze weer up-to-date wordt. De snelste weg daartoe is door je nu in te schrijven voor een van onze opleidingen. Zodat je cliënten ook in de toekomst kunnen blijven profiteren van je verfrissende en deskundige kijk op hun financiële zaken. Want uiteindelijk staat of valt alles met de kwaliteit van je advies en begeleiding.

Virtuele lessen

Wil jij ook met een frisse start de lente in? Schrijf je dan nu in voor één van onze opleidingen en je kennis is weer zo up-to-date. Zo lang het nodig is gaan onze klassikale opleidingen gewoon door via virtuele lessen. Dat is wel zo gemakkelijk!

Liever een online zelfstudie volgen? Deze week nog met 10% korting

Schrijf je dan alleen deze week nog in met 10% korting geldig op al onze online opleidingen, zoals de opleiding budgetcoach, schuldhulpverlener, scheidingscoach of beschermingsbewind. Ook je PE punten heb jij zo bij elkaar met het handige PE voordeelpakket en ben je zo snel en gemakkelijk weer up-to-date!

Ruime keuze uit opleidingen, examens, trainingen, masterclasses en webinars.

Of gebruik het filter hieronder om te zoeken

Filter

vroegboekkorting

Ook geldig i.c.m. €1000,- STAP-budget subsidie

16108