Gebruik je opleidingsbudget van 2020 nog dit jaar (en studeer in 2021, masterclasses tot 31 december mét 5% korting)

Geplaatst op

Gebruik je opleidingsbudget van 2020 nog dit jaar (en studeer in 2021, masterclasses tot 31 december mét 5% korting)

Je bent vast met allerlei afrondende zaken bezig zo in deze laatste dagen van het jaar. Toch vragen we graag even kort je aandacht voor je opleidingskalender. Want 2020 was vast vol voor je, en dat zou kunnen betekenen dat je opleidingsbudget nog niet helemaal hebt gebruikt. Nu is dat op zich niet zo’n probleem, ware het niet dat je vanaf 1 januari bij de meeste werkgevers wel helemaal opnieuw begint. En dus je budget van 2020 kwijt bent. Daarom hebben we iets bedacht om dit probleem voor je op te lossen.

Pak het slim aan

Wanneer je je inschrijft voor een training of opleiding die pas vólgend jaar van start gaat, dan heb je de mogelijkheid om nog dit jaar de factuur te ontvangen. Dit betekent dat de te volgen opleiding nog verrekend wordt met je opleidingsbudget van dit jaar. En dat is erg prettig, omdat je budget voor 2021 daarmee volledig vrij voor je open ligt. Zo pak je dat aan: schrijf je in voor een van onze opleidingen, trainingen of masterclasses en vermeld in het opmerkingenveld dat je de factuur dit jaar nog wilt ontvangen. Dan zorgen wij ervoor dat jij (of je werkgever) de bijbehorende rekening nog dit jaar ontvangt en kunt verwerken in de boekhouding.

Profiteer van onze eindejaarskorting voor álle masterclasses

Wat dit verhaal extra aantrekkelijk maakt is de 5% eindejaarskorting die we je aanbieden op de masterclasses die voor 31 december aanstaande geboekt worden. Er is immers reden genoeg om de masterclasses in het voorjaar te volgen, gezien alle vele veranderingen in wet- en regelgeving, toeslagen/belastingen, vernieuwde wet vereenvoudiging beslagvrije voet en wet gemeentelijke schuldhulpverlening om maar eens wat te noemen. Onze docent Fokke van der Meulen vertelde er al eerder over in een speciaal geschreven blog over dit onderwerp.

Tot slot nog even dit

We houden het kort zo tegen het eind van het jaar, want ook jouw tijd is kostbaar. Waarschijnlijk ben je bezig met het afronden van de laatste dossiers of het beantwoorden van die allerlaatste e-mails voordat je je overgeeft aan een aantal ontspannen vrije dagen. Geniet ervan, je hebt ze dubbel en dwars verdiend. We nodigen je nogmaals van harte uit om 2021 goed te starten. Maar voordat het zover is wensen we je hele fijne feestdagen samen met je directe naasten toe. En een gezond, gelukkig én leerzaam 2021.