Gemakkelijk en snel je kennis bijspijkeren in december? Het kan met onze webinars!

Geplaatst op

Gemakkelijk en snel je kennis bijspijkeren in december? Het kan met onze webinars!

In een praktisch en inhoudelijk blog dat we onlangs met je deelden, spraken we over het behalen van de jaarlijkse PE-punten gericht op je permanente educatie. We attenderen je daar graag opnieuw op, want uit onze dagelijkse praktijk weten we dat niet elke sociaal-financieel adviseur in beeld heeft hoe hij of zij er punten-technisch voor staat. 

Heb jij alle benodigde punten al behaald?
Het jaar gaat immers snel voorbij, en zeker 2020 was een bijzonder jaar als gevolg van de coronacrisis. Ook jij hebt het waarschijnlijk, met het oog op je vakgebied, drukker gehad dan voorheen. Daarom verwijzen we je graag opnieuw naar dit blog, waarin we de eisen zo overzichtelijk mogelijk op een rijtje hebben gezet en dan uitgesplitst vanuit de verplichting per branchevereniging.

Nog éven snel de PE-punten binnenhalen en weer up-to-date zijn
Wij begrijpen dat door de drukte van alledaags het niet altijd mogelijk is geweest je PE-punten al op zak te hebben. Het is nog steeds niet te laat om de nodige PE-punten te behalen. Onze handige webinars zijn geaccrediteerd voor 2 PE-punten. Per webinar staat aangegeven voor welke webinar dit geldt.

Alle onderwerpen van de webinars:

Bekijk hier alle webinars

Het gehele jaar voordelig up-to-date
Het PE-voordeel is waarschijnlijk ook interessant voor je. Daarmee heb je toegang tot 13 webinars en het hele jaar door de mogelijkheid om experts vragen te stellen. Ook is er na het volgen van het betreffende webinar direct een online PE-certificaat beschikbaar en behaal je gemakkelijk vanuit huis je PE-punten. Het is raadzaam om begin 2021 al in te schrijven, zodat je het hele jaar profijt hebt van dit voordeel. Want in januari worden namelijk elk jaar alle wijzigingen doorgevoerd en de webinars weer aangepast aan de huidige wet- en regelgeving. Het webinar VTLB, dat voluit staat voor vrij te laten bedrag, wordt overigens twee keer per jaar aangepast. Uiteraard ontvang je het hele jaar door de benodigde updates.
Inschrijven voor het PE-voordeel

Benut je opleidingsbudget
Onthoud daarbij de mogelijkheden (over het inzetten van je huidige jaarbudget) die we in het artikel hierboven beschrijven. Op die manier ga je zo slim mogelijk om met het up-to-date houden van je vakkennis in combinatie met het beschikbare opleidingsbudget dat je is toegekend, door jezelf of vanuit je werkgever.

Even sparren?
Wil je even overleggen of specifiek de verschillende mogelijkheden doorspreken? Dat kan natuurlijk. Neem dan contact met ons op je bereikt ons via info@learncare.nl of door te bellen met 072-5643375. Liever direct aan de slag. Kijk dan hier. 

PS Help jij ons aan de titel Beste Opleider van Nederland?Door het plaatsen van een review help jij ons in de race om de titel Beste Opleider Van Nederland in de categorie financieel.

Het invullen van de enquête duurt hooguit een minuutje. Als bedankje verloten wij 3 PE voordeel pakketten! Klik hier om de enquête in te vullen. Wij waarderen dit enorm!