Ook zo’n moeite met het kiezen van de juiste opleiding, masterclass of training?

Geplaatst op

Ook zo’n moeite met het kiezen van de juiste opleiding, masterclass of training?

De beste resultaten op educatief gebied behaal je met de juiste balans tussen klassikale opleidingen en kennis die je zélf, in je eigen omgeving opdoet. Wij, als Learncare Academy, zijn in de financiële advieswereld een beetje een vreemde eend in de bijt. Want ja, we leiden financieel adviseurs op, maar tegelijkertijd neemt het sociale karakter binnen onze sociaal georiënteerde functiegroep een belangrijke plaats in. In een blog dat onlangs geschreven werd, vertelde één van onze bevlogen docenten tijdens het interview nog over de sfeer in de groepen die hij traint. De sociaal-financiële wereld onderscheidt zich op menselijk vlak van de wat hardere financiële wereld waar het sociale aspect soms wat onderbelicht blijft. Al zien we ook daar meer en meer ontwikkelingen met een sociaal karakter in de adviseurs-cliënten relatie ontstaan.

Zó komt het allemaal goed (en blijft het dat ook)

Volledig op de hoogte blijven van alle ins en outs binnen je vakgebied lukt prima door het volgen van relevante opleidingen. Binnen onze erkende academy bieden we PE-punten aan voor de volgende brancheverenigingen en certificerende instellingen: BPBI branchevereniging bewindvoerders, NBPB bewindvoerders, WSNP bewindvoerders en Kiwa persoonscertificering schuldhulpverlening. Onze masterclasses gaan over thema’s als belastingen, coachen en motiveren, echtscheiding, effectief communiceren met cliënten, timemanagement, schuldenbewindvoering, sociale zekerheid en het zorgstelsel. Uiteraard kun je ook bij ons terecht voor opfristrainingen, e-learnings, online examentrainingen, verdiepingen én uiteraard complete opleidingen op het gebied van budgetcoaching, budget life planning, schuldhulpverlening, beschermingsbewind, begeleiden van ondernemers met schulden en (assistent) bewindvoering.

Ook zo'n moeite met het kiezen van de juiste opleiding, masterclass of training?

Warme familie

We brengen onze meer dan 15 jaar ervaring in de sociaal-financiële branche, samen met ons budgetadviesbureau budgetcoach.nl, samen in een warm familiebedrijf waarin aandacht voor elkaar, transparantie en eerlijk communiceren hoog in het vaandel staan. Je bent van harte welkom voor een kop koffie of een ander contact moment waarin we al je vragen over onze opleidingen graag beantwoorden. We kijken uit naar je bericht!

PS Liever meteen even inschrijven voor een inspirerend webinar of praktische masterclass? Dat kan natuurlijk ook.