Opleiding Budget Life Planner start weer op 6 april aanstaande

Geplaatst op

In onze laatste nieuwsbrief, die van 4 maart, stonden we al even stil bij de belangrijke rol van Budget Life Planners, zeker in deze tijd. Mensen willen hun financiële zaken graag goed op orde hebben. Vaak weten ze alleen niet goed hoe ze dit aan moeten pakken. Een onafhankelijke financieel planner is dan een uitkomst. Zeker nu de overheid steeds meer eigen verantwoordelijkheid bij mensen legt. Ook bij hen die financieel wat minder onderlegd zijn en al zenuwachtig worden bij het idee dat ze zelf met die lastige cijfers aan de slag moeten. Het op kunnen stellen van een begrijpelijk financieel plan, dat zich bovendien over een aantal jaren uitstrekt, is dan bijzonder waardevol.

De sleutel naar een financieel gezonde toekomst

Onze ervaren docent Bart Seegers heeft een video opgenomen waarin hij meer vertelt over het mooie vak van Budget Life Planner. We raden je van harte aan deze te bekijken! Bart legt duidelijk uit wat het vak van Budget Life Planner inhoudt en waarom de aanpak ervan vaak verder gaat dan die van bijvoorbeeld budgetcoaches, bewindvoerders of schuldhulpverleners. Zij, zo geeft Bart aan, zijn vaak bezig met het acute reparatiewerk dat op dat moment harstikke nodig is. Een Budget Life Planner daarentegen, is meer bezig om ook op de langere termijn, de horizon van de cliënt te verleggen. Het doel? Een leven lang financieel fit zou je kunnen zeggen. 

De gids in het doolhof

Wanneer je als Budget Life Planner aan de slag bent, dan fungeer je als onafhankelijk expert op financieel gebied. Het mooie van dit vak is enerzijds het diepgaande kennisniveau dat je opdoet en anderzijds de combinatie met het sociale karakter. Want je helpt mensen hun weg te vinden in het doolhof van informatie, wet- en regelgeving en ingewikkelde voorwaarden. Door in gewoon Nederlands uit te leggen waar ze op moeten letten en dit vervolgens in een begrijpelijk plan uit te werken, breng je de financiële toekomst binnen handbereik.

Lijkt je dat wat?

Je kunt je nog inschrijven voor deze opleiding die start op 6 april aanstaande. In de link vind je ook meer informatie over het programma, de locatie en de kosten. We wensen je heel veel succes! Nog vragen? Bel of mail ons even. We horen je graag!