Schuldengolf verwacht… bereid je nu alvast voor!

Geplaatst op

Schuldengolf verwacht… bereid je nu alvast voor!

We leven in roerige tijden. Het coronavirus beheerst de wereld en de gevolgen zijn nog lang niet allemaal te overzien. Wel is het duidelijk dat de economie een flinke dreun krijgt. “Ondanks alle steunmaatregelen van de overheid dreigen veel mensen in financiële problemen te komen,” zegt Stephanie Hesterman, directeur van Learncare Academy. “De verwachting is dat er straks een enorme schuldengolf gaat plaatsvinden.” 

Jouw kennis is keihard nodig
Als sociaal-financieel hulpverlener kun je je daar nú alvast op voorbereiden. Bijvoorbeeld door het halen van je PE-punten, of door het volgen van een verdiepende opleiding. Stephanie: “Onze opleiding ‘Begeleiden van ondernemers met schulden’ sluit bijvoorbeeld naadloos aan bij de verwachte problematiek. Gemeenten bereiden zich bijvoorbeeld nu alvast voor om de grote problematiek op te kunnen vangen.

En waar de zaken op dit moment veelal uitblijven voor financiële professionals zoals budgetcoaches, schuldhulpverleners en beschermingsbewindvoerders, zijn deze deskundigen straks keihard nodig om het leven van mensen weer financieel op de rit te krijgen.” Zorg dat ook jíj́ straks goed beslagen ten ijs komt, en schrijf je nu alvast in voor een van onze opleidingen! Onze online opleidingen en webinars koop je nu in met 10% korting. Komt het nu niet uit om in 1 keer te betalen? Geen probleem, je kan bij ons in 4 termijnen betalen. De toegang tot een online opleiding is maar liefst 12 maanden.

Gratis praktische hulp
In deze roerige tijden is alle hulp welkom. Daarom hebben wij een gratis webinar ontwikkeld waarin je leert hoe je zoveel mogelijk voordeel uit je aangifte inkomstenbelasting kunt halen. Vol praktische tips die je meteen kunt toepassen. Niet alleen voor jouzelf als professional, maar ook voor je cliënten. Meld je hier gratis aan.

Ruime keuze uit opleidingen, examens, trainingen, masterclasses en webinars.

Of gebruik het filter hieronder om te zoeken

Filter

vroegboekkorting

Ook geldig i.c.m. €1000,- STAP-budget subsidie

16108