Schuldengolf verwacht… bereid je nu alvast voor!

Geplaatst op

Schuldengolf verwacht… bereid je nu alvast voor!

We leven in roerige tijden. Het coronavirus beheerst de wereld en de gevolgen zijn nog lang niet allemaal te overzien. Wel is het duidelijk dat de economie een flinke dreun krijgt. “Ondanks alle steunmaatregelen van de overheid dreigen veel mensen in financiële problemen te komen,” zegt Stephanie Hesterman, directeur van Learncare Academy. “De verwachting is dat er straks een enorme schuldengolf gaat plaatsvinden.” 

Jouw kennis is keihard nodig
Als sociaal-financieel hulpverlener kun je je daar nú alvast op voorbereiden. Bijvoorbeeld door het halen van je PE-punten, of door het volgen van een verdiepende opleiding. Stephanie: “Onze opleiding ‘Begeleiden van ondernemers met schulden’ sluit bijvoorbeeld naadloos aan bij de verwachte problematiek. Gemeenten bereiden zich bijvoorbeeld nu alvast voor om de grote problematiek op te kunnen vangen.

En waar de zaken op dit moment veelal uitblijven voor financiële professionals zoals budgetcoaches, schuldhulpverleners en beschermingsbewindvoerders, zijn deze deskundigen straks keihard nodig om het leven van mensen weer financieel op de rit te krijgen.” Zorg dat ook jíj́ straks goed beslagen ten ijs komt, en schrijf je nu alvast in voor een van onze opleidingen! Onze online opleidingen en webinars koop je nu in met 10% korting. Komt het nu niet uit om in 1 keer te betalen? Geen probleem, je kan bij ons in 4 termijnen betalen. De toegang tot een online opleiding is maar liefst 12 maanden.

Gratis praktische hulp
In deze roerige tijden is alle hulp welkom. Daarom hebben wij een gratis webinar ontwikkeld waarin je leert hoe je zoveel mogelijk voordeel uit je aangifte inkomstenbelasting kunt halen. Vol praktische tips die je meteen kunt toepassen. Niet alleen voor jouzelf als professional, maar ook voor je cliënten. Meld je hier gratis aan.

Ruime keuze uit opleidingen, examens, trainingen, masterclasses en webinars.

Of gebruik het filter hieronder om te zoeken

Filter

Opleidingen
E-learning

E-learning budgetcoach

Startdatum Vandaag
Prijs € 749,00
Veel mensen krijgen niet de juiste balans tussen inkomsten en uitgaven. Brieven die ongeopend op de stapel belanden en betalingen die keer op keer worden uitgesteld. In de praktijk kampen zowel jongeren, volwassenen als ouderen met dit probleem.
KIWA 12 punten
Pe Punten sluiten
Opleidingen
Klassikaal

Opleiding budgetcoach

Eerste startdatum
Prijs vanaf€ 1.499,00
Deze praktische opleiding leidt je in 2 tot 3 maanden op tot budgetcoach. Na het volgen van deze opleiding heb je alle handvatten om gelijk aan de slag te gaan als budgetcoach.
KIWA 12 punten
Pe Punten sluiten
Opleidingen
E-learning

E-learning schuldhulpverlener

Startdatum Vandaag
Prijs € 949,00
De opleiding tot schuldhulpverlener is bestemd voor iedereen die mensen met ernstige financiële problemen wil helpen hun leven weer op de rit te krijgen.
KIWA 12 punten
Pe Punten sluiten
E-learning

Webinar lezen van loonstrookjes

Startdatum Vandaag
Prijs € 84,95
Na deze webinar kun je een loonstrookje lezen, en beoordelen welke bedragen relevant zijn voor het vaststellen van het bruto en netto inkomen van de cliënt. Het invullen van de VTLB-calculator wordt zo een stuk eenvoudiger. Daarnaast krijg je meer inzichten in de loonbelasting, zodat het duidelijker wordt hoe het netto inkomen kan worden gedestilleerd uit het bruto inkomen.
Horus 2 punten
KIWA 2 punten
NVVBS 2 punten
WSNP 2 punten
Pe Punten sluiten
E-learning

Webinar actualisatie schuldhulpverlening

Startdatum Vandaag
Prijs € 84,95
De schuldhulpverlening beleeft interessante tijden! Per 1 januari 2021 zijn er namelijk grote wijzigingen van kracht geworden. De Wet vereenvoudiging beslagvrije voet, de herziening van het beslag- en executierecht, de wijziging van de Wet gemeentelijke schuldhulpverlening, het Besluit gemeentelijke schuldhulpverlening: allemaal nieuw!
Horus 2 punten
KIWA 2 punten
NVVBS 2 punten
WSNP 2 punten
Pe Punten sluiten
E-learning

Webinar financiële gedragsverandering van cliënten

Startdatum Vandaag
Prijs € 84,95
Gedrag speelt niet alleen een belangrijke rol in het ontstaan van schulden, het bepaalt ook op welke wijze de cliënt omgaat met de schuldenproblematiek. Voor een succesvol en resultaatgericht traject is gedragsverandering van de cliënt cruciaal. Opgelegde verandering blijkt niet te werken, het zelf tot inzicht komen waarom verandering belangrijk is wel.
Horus 2 punten
KIWA 2 punten
NVVBS 2 punten
WSNP 2 punten
Pe Punten sluiten