We wish you… een goed opleidingsplan voor volgend jaar

Geplaatst op

Met deze drukke dagen staat je hoofd misschien niet naar opleidingen, maar ben je volop bezig met de voorbereidingen voor de feestdagen of toch nog even het allerlaatste werk afronden, dat begrijpen we heel goed. Toch onderscheidt de sociaal-financieel adviseur die zich nú al bezighoudt met de opleidingsplannen voor volgend jaar, zich positief ten opzichte van zij die onvoorbereid het nieuwe jaar ingaan. Dat voordeel heeft te maken met een heldere planning en gedegen voorbereiding zodat je ook volgend jaar goed beslagen ten ijs komt. Weten waar je het over hebt, op de hoogte zijn van de laatste actualiteiten en met open vizier een gesprek in kunnen gaan levert een enorme meerwaarde voor de cliënt aan de andere kant van de tafel. Tegelijkertijd voel je als sociaal-financieel adviseur dat het op peil houden van je kennis je de zekerheid geeft die je adviesgesprekken van niveau goed naar niveau uitstekend tillen. We overdrijven niet als we stellen dat jij, door enerzijds je kennis te delen en anderzijds door het inzetten van je empathisch vermogen, in staat bent om het verschil te maken in het leven van mensen.

Breng je planning op orde

In het afgelopen jaar hebben we regelmatig geschreven over het aantal PE-punten dat je dient te behalen. Ook stonden we regelmatig stil bij de uitdaging die dit soms kan vormen. Het jaar gaat immers snel, de maanden vliegen voorbij en voor je het weet tikt de kalender de decembermaand al aan. Juist daarom wijzen we je in dit korte blog op het belang van tijdig plannen van je opleidingen, zodat je zonder stress steeds aan de gestelde vereisten voldoet. En los van het ‘moeten’, is het ook iets dat je vanuit een intrinsieke motivatie zou kunnen willen. Want jij weet als geen ander dat je als goed ingelichte sociaal-financieel adviseur veel meerwaarde biedt voor je cliënten. Je werkt immers vaak met kwetsbare mensen die als gevolg van een privésituatie of iets zakelijk, zoals het failliet gaan van de eigen onderneming een goed onderbouwd financieel advies nodig hebben.

De laatste loodjes

We beseffen ons heel goed dat je in deze laatste dagen van het jaar bezig bent met het afronden van je laatste projecten en stiekem al een beetje met je hoofd in het nieuwe jaar zit. Daarom houden we praktisch en kort, onderstaand zetten we graag een aantal relevante opleidingen voor je op een rijtje, zodat je met een gerust hart 2021 in kunt gaan. Omdat je verzekerd bent van een plek op een tijd en plaats die jou het beste past.

Liever meteen alle opleidingen bekijken? Dat kan, je vindt ze hier. Kies bijvoorbeeld voor een online of klassikale opleiding tot schuldhulpverlener die je van de juiste PE-punten voorziet. Of ga voor Budget Life Planner, het Begeleiden van ondernemers met schulden of voor een opleiding tot scheidingscoach. Uiteraard is het ook mogelijk om een gedegen examentraining of een op maat gemaakte incompany opleiding vanuit je bedrijf of organisatie te volgen. Financiële instellingen kiezen er nogal eens voor om hun medewerkers door dergelijke bijeenkomsten snel en effectief bij te praten over de meest actuele ontwikkelingen op het gebied van bijvoorbeeld schuldsanering, Wsnp en beslagrecht. Uiteraard zijn al onze opleidingen 100% veilig en ingericht conform de huidige coronamaatregelen.

Maar nu eerst…

Relaxen. Ontspannen en genieten. We wensen je héle fijne feestdagen met je naasten en een mooi uiteinde van dit bijzondere jaar toe. We spreken je graag volgend jaar, eerder behoefte aan contact? Dat kan, we kijken uit naar je bericht.

PS Toch nog even snel PE-punten halen? Meld je aan voor onze webinars. Na betaling via IDEAL staat het webinar direct voor je klaar om te starten. Het certificaat ontvang je na het behalen van je toets.