Masterclass krachtig taalgebruik met NLP

Klassikaal
Gemiddeld scoort Learncare Academy een 8 gebaseerd op 65 reviews in de afgelopen 12 maanden

In het kort

Studieduur
8 uur
Certificaat
PE certificaat
Prijs
€ 449,00

PE punten

Horus 5 punten
KIWA 6 punten
NVVBS 6 punten
WSNP 6 punten
Masterclass krachtig taalgebruik, masterclasses, financieel, opleiding

Locaties en startdatum

Kies hieronder de gewenste locatie en startdatum.

Toon startdata voor:
BCN-Utrecht, locatie Learncare Academy, sociaal financieel opleider

04 november 2024 in Utrecht

Utrecht
Vanaf Utrecht Centraal Station vertrekt ongeveer iedere 10 minuten een bus richting de Daltonlaan. Je neemt stadsbus lijn 28 De…
Startdatum: 04 november 2024

Planning

  • 04-11-2024 van 09:00 tot 17:00
Sluiten
Inschrijven

Beschrijving

Masterclass krachtig taalgebruik met NLP

Voor jou als sociaal financieel hulpverlener zijn goede communicatievaardigheden van wezenlijk belang. Aan de ene kant wil je duidelijk maken wat jouw rol en meerwaarde is voor je cliënt. Aan de andere kant wil je jouw cliënt helpen zichzelf te helpen. In deze masterclass krijg je inzichten hoe krachtig taalgebruik kan zijn bij het brengen van die boodschap aan je cliënt.

 Wat is Neurolinguistisch Programmeren (NLP)?

Neuro-Linguïstisch Programmeren staat voor hoe wij de wereld om ons heen waarnemen en hoe wij daarop reageren. “Neuro” heeft te maken met het samenspel tussen onze zintuigen en ons brein. “Linguïstisch” verwijst naar onze taal en andere vormen  van non-verbale communicatie. Hoe gebruiken we dit, om betekenis te geven aan onze gedachten? “Programmeren” betekent het ontdekken van onze automatische denk- en gedragspatronen en het vermogen om deze te veranderen.

Wat levert NLP jou op?

Als je NLP toepast, word je je bewust van je waarnemingen, gedachtepatronen en gedrag. Je kunt dan blijvende veranderingen in je communicatie en gedrag aanbrengen, maar alleen als je daar voor open staat. Want als je het aandurft te veranderen, dan zou dit zomaar kunnen leiden tot veel betere resultaten, in een veel kortere tijd, met veel minder moeite.

Voor wie

Deze masterclass is geschikt voor sociaal-financiële hulpverleners die het niet erg vinden dat ze binnen één dag nog beter worden in hun communicatievaardigheden.

Niveau

Deze masterclass sluit aan op alle opleidingsniveaus.

Voorbereiding

Je mag je niet voorbereiden op deze masterclass. Maar als je het echt niet kunt laten, vind je alvast wat informatie in onze korte reader. Wij zullen ons uiteraard wel voorbereiden op de masterclass. Daarom ontvang je van ons een paar korte vragen die je mag beantwoorden, voordat de masterclass begint.

Tijdsduur

De opleiding bestaat uit 1 bijeenkomst.

De cursustijd is van 9.00 tot 17.00 uur.

Tijdens de bijeenkomsten wordt gebruikgemaakt van jouw inbreng en ons enthousiasme.

Aantal deelnemers

Minimum aantal deelnemers: 8
Maximum aantal deelnemers: 15

Certificaat

Na afloop van de training ontvang je een certificaat van deelname.

Bekijk het Programma

Programma

Wat gaan we doen?

NLP is een heel breed vakgebied. Daarom hebben we ervoor gekozen speciaal voor jou als sociaal financieel hulpverlener een selectie te maken van NLP-technieken die je meteen kunt inzetten in jouw praktijk. We nemen rustig de tijd voor het toelichten van deze technieken en gaan daarna uitgebreid oefenen. Want het motto van de dag is: “learning by doing”.

Kosten

Deelname kosten: € 449,-. Vrijgesteld van btw.

Weet je nog niet helemaal welke opleiding bij jou past en wil je even sparren met één van onze opleidingsmanagers. Vraag dan geheel vrijblijvend gratis online advies aan.

Wat onze klanten vertellen