Masterclass Erven en schenken

Klassikaal
Gemiddeld scoort Learncare Academy een 8.7 gebaseerd op 87 reviews in de afgelopen 12 maanden

In het kort

Studieduur
8 uur
Certificaat
PE certificaat
Prijs
€ 399,00
Masterclass-erven-en-schenken

Locaties en startdatum

Kies hieronder de gewenste locatie en startdatum.

Toon startdata voor:

19 mei 2021 in Eindhoven

Eindhoven
BCN Eindhoven ligt op loopafstand van het treinstation Eindhoven CS. Parkeergarage P1 Parking Kennedyplein, Kennedyplein 400. 799 parkeerplaatsen met 4…
Startdatum: 19 mei 2021

Planning

  • 19-05-2021 van 09:00 tot 17:00
Sluiten
Inschrijven

Beschrijving

Deze masterclass wordt op 20 mei virtueel gegeven.Eén van de weinige zekerheden in het leven is het feit dat we allemaal een keer komen te overlijden. Voor een sociaal financieel hulpverlener is het daarom belangrijk om te weten wat de gevolgen zijn voor het budget bij overlijden. In deze masterclass ligt de focus op het financiële gevolg voor het vermogen.

Allereerst kijken we naar de juridische kant. Wat gebeurt er met het vermogen van de overledene (de erflater)? Om die vraag te kunnen beantwoorden wordt er eerst een keuze voorgelegd aan de erfgenamen. Dit vindt over het algemeen plaats bij de notaris. Zal de erfgenaam de erfenis zuiver aanvaarden, beneficiair aanvaarden of verwerpen?

Voorbereiding

Voorafgaand is het mogelijk om een casus op te sturen. De casus kan één week voor de start van de bijeenkomst per e-mail worden doorgegeven aan: info@learncare.nl

Voor wie

Ben je werkzaam als sociaal financieel hulpverlener? Wil je weten wat er gebeurt met het vermogen van de overledene? Wil je weten wat de gevolgen zijn voor het budget bij overlijden?

 

 

Je cliënt zo goed mogelijk bijstaan. Niet alleen in goede tijden, maar ook in minder goede tijden. Iets wat ik in mijn vroegere praktijk als financieel adviseur mezelf altijd als doel heb gesteld. En wat ik nu in mijn opleidingen wil meegeven aan mijn cursisten. Op mijn eigen enthousiaste en eigenwijze manier.

Docent B. Seegers

Lesmateriaal

Het lesmateriaal wordt voor de masterclass online aangeboden. Als extra voorbereiding willen wij jou vragen om het lesmateriaal alvast door te lezen. Je zult de inloggegevens voor de start per e-mail ontvangen. Je hebt tot het einde van het jaar toegang tot het lesmateriaal, alle nieuwe updates ontvang je ook en je kunt contact houden met de docent.

Tijdsduur

De masterclass wordt verzorgd in één bijeenkomst van 09:00 uur t/m 17:00 uur.

Op 20 mei zal deze masterclass virtueel gegeven worden van 10:00 uur t/m 15:00 uur met pauzes.

Aantal deelnemers

Minimum aantal deelnemers: 8
Maximum aantal deelnemers: 15

Certificaat

Na afloop van de training ontvang je een certificaat van deelname.

Wat onze klanten vertellen

Programma

  • Erfrecht
  • Testamenten
  • Erfbelastingen
  • Schenkingen
  • Schenkbelasting
  • Estate planning

Kosten

Deelname kosten: € 399,-. Vrijgesteld van btw.

Wil je inschrijven of heb je een andere vraag?

Weet je nog niet helemaal welke opleiding bij jou past en wil je even sparren met één van onze opleidingsmanagers. Vraag dan geheel vrijblijvend gratis online advies aan.