Corona? Wij zijn digitaal én klassikaal voorbereid!

Geplaatst op

Corona? Wij zijn digitaal én klassikaal voorbereid!

Het zou zomaar kunnen dat je twijfelt over het volgen van een klassikale opleiding. Dit als gevolg van de vele persconferenties die er steeds gehouden worden over corona. De verschillende maatregelen die elkaar in rap tempo opvolgen blijken niet voor iedereen even helder. Daarom maken we graag duidelijk dat bij Learncare Academy alle klassikale trainingen gewoon doorgaan. Trainingen en educatieve activiteiten worden net zoals onderwijs uitgezonderd van het verbod op samenkomst. Uiteraard hebben wij daarvoor alle mogelijke voorzorgsmaatregelen getroffen, zodat jij op een veilige manier je opleiding, cursus of masterclass kunt volgen.

Maatregelen op maat
Het spreekt voor zich dat we de 1,5 meter afstand bewaren, een veilig berekend maximum aantal leerlingen in een lokaal hanteren en bovendien gemakkelijk de omschakeling kunnen maken naar virtuele lessen mocht de situatie daar om vragen. We stippen dit graag duidelijk aan in dit blog omdat we er, heel begrijpelijk, regelmatig vragen over krijgen. Zo hanteren wij een groepsgrootte van maximaal 15 cursisten in een klaslokaal en worden de trainingen alleen gegeven in trainingsruimtes die uitermate geschikt zijn om voldoende afstand tot elkaar te bewaren. Uiteraard hanteren we alle overige protocollen en gestelde veiligheidsrichtlijnen vanuit het RIVM.

Ook incompany virtueel mogelijk
Er zijn misschien ook werkgevers die het geen prettig idee vinden dat hun werknemers klassikale opleidingen gaan volgen. Daarom is het goed om te weten dat het ook mogelijk is om virtueel incompany trainingen door ons te laten verzorgen. Dat kan bijvoorbeeld gelden voor gemeentes die de opleiding begeleiden van ondernemers met schulden aan de betrokken medewerkers willen aanbieden. Of voor een van de masterclasses waarin de allerlaatste aanpassingen gebaseerd op de nieuwe wet- en regelgeving meegenomen zijn. Denk dan aan onderwerpen als belastingen, echtscheiding, sociale zekerheid, zorgstelsel of een van de vele andere onderwerpen die belangrijk zijn voor de sociaal financieel adviseur van nu die van de hoed en de rand weet.