Extra open dag wegens succes vorige: ontmoet jouw docent alvast in een eigen online room

Geplaatst op

De open dag in augustus was een groot succes. Niet alleen namen er veel mensen deel aan deze dag die online gegeven werd, ook heeft een mooi aantal cursisten de daad bij het woord gevoegd en zich meteen ingeschreven voor een opleiding die past binnen hun scope. Omdat de online open dag in augustus zo goed bezocht werd, herhalen we deze op 30 november.

Naast het geven van informatie over onze opleidingen en het praten over maatschappelijke ontwikkelingen binnen de sociaal financiële wereld, geven we ook volop informatie over de verschillende beroepen binnen de sociaal financiële dienstverlening.

Schrijf je hier direct in voor de open dag.Maar het onderdeel dat misschien wel het meeste gewaardeerd wordt is de mogelijkheid om samen met je toekomstige docent apart plaats te nemen in een online room. Dat geeft jou als nieuwe of terugkerende cursist de kans om kennis te maken met de docent nog voor je je ingeschreven hebt. Waarom we dat doen? Omdat het plezier waarmee mensen leren niet alleen te maken heeft met de aangeboden lesstof, maar ook grotendeels bepaald wordt door de aanpak van de docent. Dat blijkt ook uit de verschillende ervaringsverhalen die we online deelden waarin de docent steevast spontaan genoemd wordt en dan specifiek de belangrijke rol van hem of haar in het geheel. 

Benieuwd? Kijk hier de open dag van augustus terug.

De verhalen van anderen

Ydwine Gietema, medewerker schulddienstverlening bij de gemeente Súdwest Fryslân zegt bijvoorbeeld: ‘Bij de opfriscursus kreeg ik les van docent Fokke van der Meulen. Je merkte meteen dat hij veel kennis in huis heeft. De praktijkverhalen die Fokke vervolgens koppelde aan de praktijk maakte het bovendien heel concreet en toepasbaar allemaal.’ Haar hele verhaal lees je hier.

Caroline Hertog, zelfstandig budgetcoach volgde verschillende opleidingen: eerst de opleiding Budgetcoach, daarna de opleiding Begeleiden van ondernemers met schulden en tot slot de opleiding Budget Life Planner. Ze deelde haar ervaring met ons: ‘Het was de persoonlijke uitstraling van Learncare waar ik voor gevallen ben. En de focus op het sociaal-financiële karakter. Je voelt aan alles dat dit is waar ze bij Learncare voor staan; ze doen het er niet zomaar even bij. Bovendien hebben ze leraren uit de praktijk die weten waar ze het over hebben.’ Haar verhaal lees je hier.

Alvast een proeflesje bij jouw docent volgen? Schrijf je hier in voor onze online open dag in november. 

En dat het niet alleen om de docenten voor de klas, maar ook om de mensen áchter de schermen draait, blijkt wel uit het verhaal van Helena Lopes, gecertificeerd budgetcoach. Zij volgde de de e-learning budgetcoach en vertelde: ‘Ik kwam al snel bij Learncare Academy terecht en de ervaring was vanaf het begin heel goed. Diana, de opleidingscoördinator, gaf me alle informatie die ik nodig had. Elke keer als ik belde was ze erg vriendelijk. En ook later, toen ik al gestart was met de opleiding, werd ik binnen een half uur teruggebeld als degene aan wie ik vragen had er even niet was. Zo was het me bijvoorbeeld niet helemaal duidelijk wanneer ik mijn opdrachten af moest hebben. Ook had ik vragen over de VOG. Dat zijn zaken waar ik echt over kon stressen omdat ik bang was dat ik het niet op tijd zou ontvangen. Ze stelden me meteen gerust.’

Inschrijven open dag geopend
We nodigen je van harte uit om deel te nemen aan de open dag in november. Schrijf je hier in.