Oktober: maand van mooie Masterclasses klassikaal en virtueel

Geplaatst op

Oktober: maand van mooie Masterclasses klassikaal en virtueel

Oktober is zo’n maand waarin we met elkaar meer naar binnen trekken. We zoeken warmte en maken het gezellig in huis. Tegelijkertijd is het ook het seizoen waarin je beseft dat het eind van het jaar met rasse schreden nadert. Als je nog doelen te bereiken hebt, is dit het moment om er vol voor te gaan. Daar spelen we vanuit Learncare Academy graag op in met ons aanbod van Masterclasses waarbij we 10% korting op al onze online opleidingen geven. 

Masterclasses met PE-punten

Deze bijeenkomsten van één dag staan bekend om hun intense kennisdeling gedurende de 4, 6 of 8 uur dat de bijeenkomst duurt. We bieden er op dit moment maar liefst 18 aan. De lengte van de inhoudelijke Masterclass is afhankelijk van het onderwerp. Al onze docenten hebben veel praktijkervaring wat een groot voordeel heeft: ze kunnen de (soms taaie) theorie aanvullen met casussen uit hun eigen adviespraktijk. En dat maakt een theoretische uitleg meteen een stuk levendiger én je onthoudt de stof beter. Ook leveren de Masterclasses je PE-certificaten op zodat je aan alle wettelijke eisen voldoet. Uiteraard scherpen we onze Masterclasses steeds aan zodat ze de laatste actualiteiten behandelen. 

Kies je (virtuele) klas

Probeer daarom dit najaar nog wat tijd over te houden om te werken aan je vakinhoudelijke ontwikkeling. Bijvoorbeeld door de Masterclass Erven en Schenken te volgen, of die over het Zorgstelsel. Wist je dat we deze masterclass naast klassikaal ook virtueel aanbieden, zodat je, net als in een echt klaslokaal de interactie met studiegenoten aan kunt gaan, alleen dan online! Ook de onderwerpen belastingen en sociale zekerheid bieden we naast klassikaal virtueel aan.

Veel gesprekken over scheiden? Kijk dan naar de Masterclass Echtscheiding, zodat je alle ins en outs weer kent. Maar ook de Masterclass Life Events: de gevolgen van werkloosheid, ziekte en oudedag is nog altijd zeer relevant. 

We wensen je hoe dan ook een sfeervol najaar toe, samen met je naasten. Want dat is uiteindelijk het állerbelangrijkste. Zeker in deze bijzondere tijd.