PE-punten behalen? Doe het nu!

Geplaatst op

PE-punten behalen? Doe het nu!

Als sociaal-financieel adviseur weet je als geen ander hoe belangrijk het is om je kennis regelmatig op te frissen. Met de actuele kennis kun je je cliënten écht goed begeleiden. Hoe? Bekijk de mogelijkheden:

Herkenbaar?
Voor veel adviseurs is het elk jaar weer een uitdaging om hun Permanente Educatiepunten op tijd te behalen. Want in de drukte van alledag stel je moment om weer aan de studie te gaan vaak uit totdat het écht niet langer kan. Herken je dit? Dan is het goed om je te realiseren dat je niet alleen PE-punten behaalt met het volgen van een masterclass of webinar. Je voldoet ook aan de eisen als je een nieuwe opleiding volgt. 

Win-win
En daarmee sla je twee vliegen in één klap. Want door een nieuwe opleiding te gaan volgen, fris je niet alleen je kennis op, maar leer je ook tal van nieuwe theorieën en praktische vaardigheden die je vervolgens direct in de praktijk kunt toepassen! Een win-win dus.

Opleidingen
Learncare Academy heeft voor verschillende opleidingen PE-punten toegekend gekregen. De opleiding Budget Life Planning, de opleiding Begeleiden van ondernemers met schulden en de opleiding tot Budgetcoach bijvoorbeeld. Maar je kunt ook PE-punten behalen door onze opleidingen Schuldhulpverlener, Scheidingscoach en Debtcoach te volgen.

Doe het nu
Nu is het ideale moment om aan je PE-punten te werken. Want na de zomer krijgen sociaal-financieel hulpverleners het naar verwachting drukker dan ooit met hulpvragen van cliënten in verband met de coronacrisis. 


Tip: schrijf je nu alvast in. Dan heb je je PE-punten op tijd binnen en kun je de tweede helft van 2020 volledig benutten voor het begeleiden van je cliënten! Bekijk hier alle mogelijkheden.

16108