Heb jij al een goed opleidingsplan gemaakt voor dit jaar?

Geplaatst op

Het afgelopen jaar was een jaar waarin veel mensen zoekend waren. Dat had natuurlijk te maken met de coronacrisis die ons leven bleef beïnvloeden. Lockdowns en de avondklok, maar ook het steeds opnieuw zoeken naar een juiste balans tussen werk en privé. Thuis werken, weer op kantoor werken, kinderen die langer kerstvakantie kregen, niet meer buiten de deur eten in de avonduren en meer: het was met recht een jaar waarin het uiterste van ons kunnen werd gevraagd. Tegelijkertijd horen we ook positieve verhalen van mensen die het goed doen nu er minder prikkels zijn. Minder feestjes, minder verplichtingen én minder burn-out klachten nu er vanuit de eigen vertrouwde thuisomgeving gewerkt kan worden. Het is, juist in een tijd zoals deze, fijn om dáár waar het wel kan de controle te pakken. Dat geeft grip en houvast in een onzekere tijd.

Ken je onze nieuwe opleidingen al? Zoals de e-learning ‘Hulp bieden bij loonbeslag‘, ‘Verlaging van de energierekening‘, de opleiding ‘Bereken het inkomen van de zzp’er‘, de e-learningsvariant van de opleiding ‘Budget Life Planner‘ én het webinar ‘Lezen van loonstrookjes

Neem de regie

Eén van de manieren waarop je zelf de regie over je leven (terug) zou kunnen nemen heeft te maken met je opleidingsplan. Want januari is bij uitstek de maand waarin je plannen maakt en doelen stelt. Ook op opleidingsvlak. Denk alleen al aan je PE-punten: nú is het jaar nog vers, nú liggen alle kansen nog open. Daarom delen we graag een aantal relevante opleidingen met je. En wil je het nog eens rustig doorlezen? Download dan onze complete opleidingsbrochure waarin je alle klassikale en virtuele opleidingen, masterclasses en webinars terug vindt. 

Top 3 meest verkochte en korte e-learnings


Van cursisten horen we soms terug dat ze graag een e-learning willlen volgen, maar niet zo goed weten welke. 
Daarom delen we graag twee keer een top 3 met je. Misschien helpt het je met kiezen. Twijfel je nog? Bel dan even met ons! 

Onze meest verkochte e-learnings, inclusief PE-punten
E-learning top 3:

Korte e-learnings
Top 3: 

Liever meteen alle opleidingen bekijken?

Dat kan, je vindt ze hier. Kies bijvoorbeeld voor een online of klassikale opleiding tot schuldhulpverlener die je van de juiste PE-punten voorziet. Kies voor de populaire opleiding tot budgetcoach NEN 8048 met Kiwa en/of beschermingsbewind. Of ga voor Budget Life Planner, het Begeleiden van ondernemers met schulden of voor een opleiding tot scheidingscoach. Uiteraard is het ook mogelijk om een gedegen examentraining of een op maat gemaakte incompany opleiding vanuit je bedrijf of organisatie te volgen. Financiële instellingen en gemeentes kiezen er bijvoorbeeld vaak voor om hun medewerkers via dergelijke bijeenkomsten snel en effectief bij te praten over de meest actuele ontwikkelingen op het gebied van bijvoorbeeld schuldsanering, Wsnp en beslagrecht. Of meld je aan voor onze webinars. Na betaling via IDEAL staat het webinar direct voor je klaar om te starten. Het certificaat ontvang je na het afronden van je toets.

Meld je aan voor de open avond op 26 januari aanstaande


Misschien heb je al eerder een opleiding bij ons gevolgd, maar ben je op zoek naar een nieuwe aanvullende opleiding? Of je bent een nieuwe cursist en benieuwd naar je docenten? Na deze online live open dag heb jij binnen 60 minuten helder wat je kunt verwachten bij elke opleiding en wat jouw baankansen zijn. Je vragen stel je gemakkelijk via de chat of meteen live aan onze docenten. Zien we je op 26 januari om 19:30 uur?

Veel succes gewenst


Wil je, in het algemeen of juist heel specifiek meer weten of even vrijblijvend overleggen? Neem dan  contact met ons op via 085 273 58 69 of mail naar info@learncare.nl. We kijken uit naar je bericht.