Noodzaak budgetcoaching groter dan ooit

Geplaatst op

Hoe triest de aanleiding ook is, de wereldwijde coronacrisis, het feit wordt er niet anders om: er is veel, heel veel behoefte aan goed opgeleide professionals zoals budgetcoaches en schuldhulpverleners. Omdat de vraag zo groot is, is er veel werkaanbod vanuit de markt. En dat betekent weer dat het op peil houden van je kennis belangrijker is dan ooit. Ook binnen ons andere bedrijf, budgetcoach.nl, horen we vanuit hr-adviseurs dat de noodzaak om medewerkers actief bij te staan bij hun financiële situatie behoorlijk gevoeld wordt. Zo presenteerde het Platform Wijzer in geldzaken, een initiatief van het ministerie van Financiën, onlangs nog cijfers die er duidelijk over zijn. 

Opleidingen actueel

We spelen met onze opleidingen actief in op dat wat er nodig is qua kennis. Ook passen we de inhoud van onze opleidingen continu aan de veranderende wet- en regelgeving aan. Denk bijvoorbeeld aan de opleiding beschermingsbewind die op 11 mei aanstaande van start gaat, daarin zal je de grote wetswijziging van afgelopen januari 2021 over de wet vereenvoudiging beslagvrije voet duidelijk zien terug komen.  Of de opleiding budgetcoach NEN 8048 die in 2 tot 3 maanden opleidt tot professioneel budgetcoach. En dan met het erkende vakbekwaamheidscertificaat van Kiwa. Maar ook begeleiden van ondernemers met schulden, de e-learning schuldhulpverlener en de opleiding Budget Life Planner zijn voorbeelden van studies die in trek zijn. Voor alle andere opleidingen, waaronder ook masterclasses, het behalen van je PE-punten, examens en examentrainingen kijk je hier. Je kunt op deze pagina ook eenvoudig filteren op de gewenste brancheorganisatie, zoals BPBI, kbvG, KIWA, NBPB, NVVBS, VeWeVe of WSNP.

Kennis- en expertisecentrum

We hebben, speciaal voor onze cursisten die met goed gevolg een beroepsopleiding hebben afgerond, een kennis- en expertisecentrum ingericht. Zij kunnen kosteloos terecht bij dit centrum voor de antwoorden op vakinhoudelijke vragen. Via deze link kun je een overzicht van eerder gestelde vragen bekijken. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@learncare.nl of 085 273 58 69. Of vul ons contactformulier in.

Bekijk onze opleidingsbrochure

Om het je gemakkelijk te maken hebben we alle opleidingen overzichtelijk verzameld. Download de opleidingsbrochure hier en bekijk ons complete trainingsaanbod