Over slimme e-learnings tijdens corona, een kijkje achter de schermen én de opleiding budgetcoach en beschermingsbewind

Geplaatst op

Wát een jaar hebben we achter de rug. Het was en ís, als gevolg van corona een uitdagende periode. Tegelijkertijd hebben we binnen ons opleidingsinstituut ook veel moois mogen ervaren. Er was veel saamhorigheid, er werden nieuwe opleidingen gestart, we mochten nieuwe én steeds terugkerende cursisten verwelkomen én we waren onverminderd trots op en dankbaar voor onze ervaren docenten.

Onze nieuwe opleidingen

De e-learning ‘Hulp bieden bij loonbeslag‘, ‘Verlaging van de energierekening‘, de opleiding ‘Bereken het inkomen van de zzp’er‘, de e-learningsvariant van de opleiding ‘Budget Life Planner‘ én het webinar ‘Lezen van loonstrookjes‘. En de masterclass ‘Krachtig taalgebruik met NLP‘, het webinar ‘Vereenvoudiging beslagvrije voet‘, en  het webinar ‘Actualisatie schuldhulpverlening‘. 

Van online naar klassikaal en wéér terug


Een speciaal woord van dank is, juist voor onze cursisten docenten en ons team, is dan ook zeker op zijn plaats. Want wat zijn we, met elkaar, opnieuw flexibel en oplossingsgericht bezig geweest dit jaar. Iedereen deed zijn best om er het meest optimale uit te halen. En ging het altijd foutloos? Was het allemaal perfect? Vast niet. Maar dat is niet erg. We hebben veel geleerd, vooral ook van onze cursisten. Zo blijkt dat het volgen van online lessen een enorme boost heeft gekregen nu dit noodgedwongen ontstond. Mensen hebben écht de voordelen van bijvoorbeeld e-learnings ontdekt. Logisch ook: thuis studeren, vanuit je eigen vertrouwde plekje, niet meer naar buiten in deze donkere dagen én studeren wanneer het jou uitkomt. En dat terwijl je, dankzij de slimme technologie, tóch de interactie met andere cursisten ervaart. Tot slot speelt ook corona hierin een belangrijke rol: mensen zijn voorzichtig en willen de kans op besmetting zo klein mogelijk houden. Daarom is die eigen thuisomgeving zo veilig. Ook wanneer je een e-learning volgt

Ken je onze demo’s voor de opleidingen beschermingsbewind, budgetcoach of schuldhulpverlener al? Maak hier alvast gratis kennis met je nieuwe leeromgeving

Wegens succes blijvend aangeboden: klassikale opleidingen budgetcoach en beschermingsbewind

Naast de virtuele varianten blijven ook onze klassikale opleidingen onverminderd populair. Zo zeggen sommige mensen die de opleidingen budgetcoach NEN 8048 met Kiwa en/of beschermingsbewind volgen dat ze het juist fijn vinden om dit in een andere omgeving dan thuis te doen. En voor hen die graag wél virtueel aan de slag gaan is er uiteraard ook een passende variant. Klik hier voor de e-learningsvariant budgetcoach en hier voor beschermingsbewind

We luisteren naar jouw wensen


Dat is ook precies de manier waarop we met de ontwikkeling van onze opleiding om willen gaan: we luisteren naar onze cursisten en passen daar de inhoud en de manier waarop de opleiding aangeboden wordt op aan. Zo is het mogelijk om bovenstaande opleidingen in 1 x keer of in 4 gelijke termijn te betalen. Ook passen we, met name in januari, alle lesstof steeds grondig aan om 100% actueel te zijn. Denk dan aan zaken als het updaten van cijfers, teksten aanpassen aan nieuwe wet- en regelgeving, vervangen en herschrijven van lesboeken en natuurlijk het opnemen van nieuwe webinars. Dat is ook de reden dat er in januari geen nieuwe opleidingen starten. We zijn dan altijd druk achter de schermen om ons aanbod weer helemaal tóp te maken! 

We bedanken je voor een mooi jaar en wensen je, namens het hele team van Learncare Academy, fijne feestdagen, samen met je naasten. We ontmoeten je graag volgend jaar weer. 

Leonie en Stephanie Hesterman, zussen, familiebedrijf, samen

Hartelijke groet,

Leonie Meyer – Hesterman 
Stephanie Hesterman

Eigenaren Learncare Academy en Budgetcoach.nl

Diana Schellekens, over ons, team, samen

Dag, ik ben Diana Schellekens, een opleidingscoördinator met passie voor mijn vak. Twijfel je over de juiste opleiding? Weet je niet zo goed welke variant het beste bij je past? Weet je niet of je de juiste vooropleiding hebt? Wat het niveau van de opleiding is? Of online of klassikaal bij je past? Wat je doel is? Op welke dag je deze opleiding wil volgen? Of wil je gewoon even vrijblijvend overleggen? Stop met aarzelen en bel me rechtstreeks op 085 273 58 69. Een mail sturen kan ook, naar info@learncare.nl.

Wees welkom, ik kijk uit naar je bericht. Fijne feestdagen gewenst!