Ga jij voor ons als budgetcoach aan de slag?

Geplaatst op

Ga jij voor ons als budgetcoach aan de slag?

Bij Learncare Academy besteden we volop aandacht aan de theorie, dat weet je inmiddels. Wat je misschien nog niet weet is dat we via budgetcoach.nl al meer dan 15 jaar specifieke diensten aanbieden. Deze richten zich op budgetcoaching, jobcoaching, scheidingscoaching en we leveren gericht maatwerk. Onze coaches bevinden zich door heel Nederland en werken vooral voor gemeenten, financiële instellingen, zorgverzekeraars, woningcorporaties en werkgevers.

Combineer het beste uit twee werelden

Door aan de ene kant het theoretisch kader te bieden binnen Learncare Academy, en dit aan de andere kant in de praktijk toe te passen, combineren we het beste uit twee werelden voor alle partijen. En dat maakt ons wezenlijk anders dan de rest van opleidend Nederland. Hoe gaaf is het immers om hetgeen je in een klaslokaal, online training of via een masterclass leerde, meteen in te zetten om je eerste cliënten te helpen? Uiteraard blijven wij, ook na je opleiding als vraagbaak fungeren. Leg lastige cases gerust aan ons voor. Uiteindelijk hebben we met elkaar één gezamenlijk doel: onze cliënten een financieel gezonde, gelukkige toekomst geven. Op die manier is kennis dus inderdaad macht. 

Je kennis in praktijk brengen?

Wil jij na het volgen van één van onze opleidingen aan de slag als financiële coach? Neem dan contact  met ons op om te bekijken wat de mogelijkheden hiervoor zijn. Direct bellen met 072 564 33 75 kan ook, of stuur een e-mail naar info@learncare.nl We kijken uit naar je bericht!

16108