Online versus virtueel | Profiteer van het last-minute aanbod: alleen vandaag nog

Geplaatst op

Van klassikaal tot online en van virtueel tot blended learning. Sinds het ontstaan van het coronavirus zie je de meest creatieve uitingen voorbij komen. Kun jij het volgen allemaal? Gelukkig gaat het inmiddels de goede kant op en zien we steeds meer versoepelingen ontstaan. Maar we zijn er nog niet. Daarom een blog waarin we de verschillen tussen een virtuele en online opleiding voor je op een rij zetten. 

De verschillen praktisch op een rijtje

  • Een virtuele opleiding is een opleiding die normaal gesproken klassikaal gegeven wordt. Als gevolg van het coronavirus worden deze opleidingen nu virtueel aangeboden. Zodra het kan stappen we weer over op klassikaal. In al onze opleidingen zit overigens een virtuele variant. Dit omdat telkens blijkt dat een hybride vorm van leren ervoor zorgt dat de stof het beste blijft hangen. Voorbeelden van opleidingen die tijdelijk virtueel zijn gegeven in plaats van klassikaal, zijn de opleiding budgetcoach NEN 8048. In deze tijd zijn goed opgeleide budgetcoaches harder nodig dan ooit. En tegelijkertijd verandert de regelgeving continu, reden genoeg om bij te spijkeren! Datzelfde geldt voor de opleiding schuldhulpverlener NEN 8048 en de opleiding beschermingsbewind
  • Een online opleiding is de tegenhanger van de klassikale variant. Handig als je weinig tijd hebt en toch je kennis optimaal uit wilt breiden of onderhouden. Voorbeelden daarvan zijn de e-learning schuldhulpverlener NEN 8048, budgetcoach NEN 8048 óf de e-learning beschermingsbewind. Het kenmerk van deze opleidingen is juist het online karakter. Het één (klassikaal) is niet beter dan het ander (online). Het is maar net waar je voorkeur naar uit gaat.

Last-minute! Voordelig virtueel studeren

Wil jij nog last-minute starten met een virtuele opleiding en mensen helpen naar een financieel gezonde toekomst? Volg dan morgen (26 mei) de virtuele opleiding tot schuldhulpverlener NEN 8048 met voordeel!

Bekijk ook ons virtuele aanbod voor de maand juni en profiteer van een prijsvoordeel ten opzichte van klassikaal studeren:

  • Voordelig en actueel studeren
  • Ontmoet vakgenoten
  • Behaal voor de zomervakantie je PE-punten

Behaal nog voor de zomervakantie je PE-punten met deze virtuele masterclasses:

07 juni ochtend verdieping VTLB (actueel!)
07 juni middag Belastingen
10 juni WSNP
12 juni Communicatiestijlen
17 juni Sociale zekerheid
17 juni Zorgstelsel

Ben je benieuwd naar wat Learncare nog meer biedt? Neem dan een kijkje bij de verschillende cursussen en opleidingen.  Bij elke opleiding, cursus of masterclass word je begeleid door ervaren docenten die de stof aanvullen met praktijkcasussen. En heb je onze speciale themapagina’s al gezien? Je vindt er allerlei relevantie informatie over de onderwerpen budgetcoaching en schuldhulpverlening

Bij Learncare Academy studeer je op de manier die het beste bij je past. Heb je nog vragen? Neem dan even contact op met onze opleidingscoördinator Diana. Je bereikt haar via info@learncare.nl, de chat op de website of via 085 273 58 69. Of bekijk alvast één van onze demo’s.

16108