Welke opleiding (met 10% korting) ga jij volgen nu de wereld weer opengaat?

Geplaatst op

We kunnen ons voorstellen dat het volgen van een opleiding niet het eerste is waar je aan denkt nu het normale leven zich weer hervat. En dan al helemaal niet met de zomer in gedachten die sinds een paar weken een feit is. Eindelijk, eindelijk kunnen we weer plannen maken voor terrasbezoekjes, vakanties en dagen aan het strand. En gek genoeg is het juist tijdens die ontspanning dat de beste ideeën boven komen borrelen. Energie begint te stromen en plannen voor het najaar lijken zich als vanzelf te vormen. Voor die nieuwe baan, die uitdagende opleiding of e-learning vanuit je luie stoel

Inspiratie aan de rand van het zwembad

Van onze cursisten horen we terug dat ze, juist vaak aan de rand van het zwembad, zo’n beetje mijmeren over het najaar. Dat lijkt nog ver weg, maar voor je het weet is het zover en gaan de vakinhoudelijke opleidingen weer van start. Zo ook bij ons instituut: traditioneel starten onze klassikale opleidingen weer in september, zoals bijvoorbeeld:
Budget Life Planner
Budgetcoach NEN 8048
Beschermingsbewind
Begeleiden van ondernemers met schulden
Schuldhulpverlener

Nog even snel 10% korting meepikken?

Tot die tijd kiezen cursisten vooral voor webinars, masterclasses en e-learnings. Wil je ook nog 10% korting op al onze online opleidingen (dus niet de klassikale die virtueel gegeven worden) meepikken? Schrijf je dan nu in

Even proefdraaien? Dat kan! Bezoek onze demo voor de opleiding Beschermingsbewind, Budgetcoach of Schuldhulpverlener.

Of kies tóch voor een rustige zomer, waarin juist niets aan opleiding wordt gedaan. En ook dat is helemaal prima, want de tijd die achter ons ligt was intensief. Gelukkig opent de wereld zich weer en kunnen we ons oude leventje, voor zover mogelijk, weer oppakken. Wat je keuze ook wordt: we wensen je een fantastische zomer toe. Geniet maximaal! 

PS Heb je onze opleidingscoördinator Diana al ontmoet? Zij helpt je met al je vragen over opleidingen, planning, deelname en meer. Bel haar rechtstreeks op 085 273 58 69.